Visico 400HH Softboks Paraply Kit - 800W Totalt

6998 Inkludert mva

Legg til handlevogn:

 • 1-2 ukers levering

 • 1-2 ukers levering (mer info)

 • Les alt så du får med deg det som står nedenfor

  Bevisste fotografer velger Visico. Merket som varer og varer. Visico HH  er solide blitser, pålitelige, samt en del tekniske finesser og en byggekvalitet gjør disse blitsene overlegne på markedet, i tillegg til gode priser.
  I tillegg tilbyr vi store softbokser og en stor bonus med i pakken. Alt komplett, klar til bruk.

  Inkludert i pakken så tilbyr vi også et gavekort som gjør at du kan handle alt av studioutstyr til ditt kit, til rabatterte priser hos oss.

  Med Visico HH kan du bruke store softbokser, større enn de du får brukt på VL blitser, dvs softbokser større enn 95cm (VL serien tåler ikke tungt utstyr)

  Pakken inkluderer:
  2 x Visico 400HH + 1 Reflektor 
  1 x Softboks på 80x100cm 
  1 x Visico Paraply 84cm
  2 x  Visico LS-8008K
  1 x Trigger
  2 x Modelleringslamper på 150W per stk
  2 x Sync kabler
  1 x Visico KB-F Bag

  Alt er komplett og klar til bruk. 150W modelleringslamper gjør at du letter kan danne deg et inntrykk over hvordan bildet blir før du tar det..
  Velger du Visico HH, velger du kvalitet til en rimelig pris.

  Hvis du heller vil ha med en trigger som gjør at du kan styre blitsens styrke trådløst, istedenfor å måtte gå til hver blits hele tiden, så må du skaffe denne nedenfor i tillegg. (denne må bestilles ekstra og kan ikke erstatte differansen prismessig mellom den du får allerede og denne nedenfor)
  Triggeren gir en frihetsfølelse i lengden. Grunnen er at en ofte trenger å måtte bytte på styrke flere ganger iløpet av en shoot og derfor kan det være slitsomt å måtte gå til blitsene for hver gang.

  Klikk på bildet