Gratis Frakt VinylHvit vinyl Bakgrunn 2.72x6mHvit vinyl Bakgrunn 2.72x6m
klikk for å forstørre.

Hvit vinyl Bakgrunn 2.72x6m

3249
2698 Inkludert mva

Legg til handlevogn:

 • På lager

 • Har du en hvit papirbakgrunn? Hva med å skaffe deg en vinyl bakgrunn slik at du aldri trenger å kjøpe en bakgrunn igjen?
  Du vil spare på dette i lengden. Vi tilbyr denne til en veldig god pris. Sjekk selv. Her får du noe som egentlig er mye dyrere.

  Våre vinylbakgrunner kommer i høy slitesterk pvc kvalitet på hele 610 gram/m2,  tillegg til at det er stålrør som er brukt. Mange leverandører tilbyr papprull. Dette fører til at det på lenger sikt vil skape slark og bøy i rullen. 

  Denne bakgrunnen har i tillegg en matt side og en blank side. Ønsker du ikke å reflektere lyset tilbake så henger du opp bakgrunnen slik at den ruller ned fra den matte siden. 

  En vinylbakgrunn vil du ha for alltid uten at det trenger å byttes ut. Fordelen med å ha vinyl bakgrunn er at du kan vaske smuss og skitne områder direkte på bakgrunnen uten at den tar skade av det. Du kan fint bruke grønnsåpe på den. Den blir ikke rivd eller bulkete slik papirbakgrunn oftest blir.

  Størrelse:
  Standard uten skjæring: 2,72x6m.

  Vi skjærer til den eksakte lengden du ønsker ved behov. Har du for eksempel et oppheng med flere bakgrunner så gir du oss den eksakte lengden du har på dine eksisterende bakgrunner og vi skjærer den ned til den lengden.
  Bredde: 6 meter på sitt meste. Bredden kan ikke justeres.

  For bakgrunnsoppheng så kan du enten bruke en av følgende:
   (Les nedenfor)
  Visico LS-8015 (bør brukes med klyper for å holde den på plass så alt ikke ruller ut).
  Fancier ES-BG3
  Fancier ES-BG4

  Kjøp deg to av disse klemmene også. Uten disse vil bakgrunnen rulle av seg selv ukontrollert.  Tatt med Vinyl 2,72x6m.

  Bakgrunnen kommer på rull i ett stykke (2,72m x 10cm) levert på din dør. Hva venter du på? Det er ikke uten grunn at vi sier at hos fotoexperten får du kvalitet til riktig pris :).