Bakgrunn mønstret 3x6m m3Bakgrunn mønstret 3x6m m3
klikk for å forstørre.

Bakgrunn mønstret 3x6m m3

1298
Salg: 390 Inkludert mva

Legg til handlevogn:

 • På lager

 • 3 meter bredt og 6 meter langt. Kommer in en pakning på ca 40x40cm. 

  Portabelt, enkelt og praktisk å ta med seg overalt. 

  Våre bakgrunner er et helt stykke og ikke sydd i forskjellige deler til et stykke. Det er kun en liten søm (0,5cm) søm på sidene, noe som er naturlig.

  Bakgrunnen kan ha en spesiell lukt ved førstegangs bruk. Dette skyldes behandlingen den gjennomgår ved farging når den produseres.

  NB:
  Bildene er tatt for å vise hvordan bakgunnen er. Vi har ikke redigert bakgrunnene. De fleste bildene er tatt av oss selv. Vår skjerm er kalibrert slik at fargene vises riktig. Hovedbildene er lite modifisert. Vi har redigert bildene i ulike varianter for å gi deg ulike resultater. Husk at ethvert bilde vil måtte bli redigert, slik det alltid blir gjort i fotobransjen. og for å fremheve bakgrunnen på din egen måte.  Du kan selvfølgelig få forskjellige resultater med bakgrunnen siden alt handler om hvordan lyset brukes.  

  Ellers er ikke våre bakgrunner tynne av materiale slik at det kan ses gjennom. Vi er kjent for å tilby kvalitet, så du gjør alltid et trygt kjøp.

  Hvis du allerede ikke har det så trenger du følgende i tillegg:
  Du trenger også et bakgrunnstativ:
  Bakgrunnstativ 
  Klemme med spigot - for å feste/klype bakgrunnen på den horisontale delen av bakgrunnstativet. Våre klyper er egnet for bakgrunnene.