Frakt & Retur

Bring/posten og Schenker er vår fraktleverandør,

Vi tilbyr foreløpig følgende betaling som vil vises i kassen avhengig av hvor mye pakken din veier.

  1. Forskudd: Du betaler beløpet til vårt kontonummer. Du får fakturaen manuelt etter at du har lagt inn ordren og vi har sett ordren.
  2. Klarna faktura (gebyr): Du får varene sammen med en faktura som du betaler. Betalingsfristen er 14 dager.
  3. Klarna delbetaling: Du velger selv hvor mye du vil betale. Kjøper du feks for 10.000kr så kan du velge å betale på 3-6-9-12 eller 24 måneder. For 3 og 6 måneder er det rentefritt

Produkter som må sendes som egne kolli, altså ikke samlet levering.

På grunn av størrelsen på noen produkter vi har så er vi nødt til å sende disse ut som flere kolli. Porto må derfor beregnes for hvert kolli. Et eksempel: Et bakgrunnstativ og et bomstativ kan ikke sendes i samme kolli. Det må sendes seperat.

Følgende produkter må sendes som egne kolli:

Studio Bakgrunn 2x2.4m
Bakgrunnstativ - med unntak av små produkter i tillegg. Bakgrunn i lerret kan sendes sammen.
Papirbakgrunner - 2 og 3 bakgrunner kan sendes sammen. 
Alle Fotobord
Beauty dish


Listen kan være ufullstendig. Vi forbeholder oss retten til å informere deg om vi ikke får sendt i alt i èn kolli og regne ut frakten.
 


Angrerett:

Vi følger  loven om angrerett som gjelder 14 dager ved salg over nettbutikk. Ta også titt på paragrafen.no  som beskriver dette meget godt. 

Ved bruk av angrerett gjør følgende:

  1. Hent pakken på postkontoret.
  2. Fyll ut skjemaet nedenfor og print den ut.
    Angrettskjema Fotoexperten
  3. Når vi har fått tilbake din ordre så vil søke etter ditt ordrenummer og refundere beløpet inkludert fraktkostnadene da du kjøpte varen. En oppdatering på din ordrestatus blir samtidig sendt til deg.

Send varen til:

Fotoexperten 
Gladengveien 4M
0661 Oslo

(Husk at kjøper må betale returkostnadene ifølge angrerettloven). Pakken må ikke sendes i oppkrav, den vil da ikke bli hentet og sendt tilbake til deg.

For stoffbakgrunner er det dessverre ikke angrerett, med mindre produktet ikke er tatt i bruk. Det fester seg ofte små hår, smuss og andre partikler, og da kan vi ikke få solgt varen videre.

Tilbake