KAMPANJE MARS

10. MARS:
KAMPANJE MED GODE PRISER - TIL 1.APRIL

Da kjører Fotoexperten den årlige populære kampanjen med lave priser for en rekke produkter du nødvendigvis ikke må ha nå, men kan vente på. Forutsetningen for å få disse prisene er at du må vente til mai/juni måned før du får de. Vi bestiller altså når kampanjen er over og det tar ca 5-6 uker før det er her. Så du venter litt, men du sparer til gjengjeld mye.

Alle ordrer må være betalt inn før vi setter deg opp på listen. Dette gjelder også ordrer som skal hentes på Ensjø, eller firmaer som bestiller. Vi kan godt la deg dele opp betalingen hvis du må det, men det må være betalt innen 1.april. 

Vi sender selvfølgelig varene via posten også.

Kampanjen varer til 1.april. På grunn av stor pågang anbefaler vi at du er tidlig ute med å bestille og ikke venter så lenge, slik at det ikke blir tomt på lager hos produsent. Da risikerer du å få ordren kansellert.

Er det andre produkter du skulle hatt, men som ikke står her så kontakt Fotoexperten på chat for å sjekke pris og tilgjengelighet. Husk da at det vil være sendt samlet med denne kampanjen. 

Så slå til mot tilbudet hvis dere trenger en oppgradering eller vet at dere kommer til å trenge nytt og bedre utstyr i nærmeste tid.

 

Ny side 2020

Utover 2020 vil det komme en helt ny side av fotoexperten med et nytt og spennende konsept, spesielt rettet mot fotografer som ønsker seg studio i sitt hjem. Husk å like fotoexperten på facebook, for ellers vil du ikke bli varslet. 

Eksisterende nettbutikk oppdateres ikke slik som før.


Vi har dessverre ingen produkter i denne kategorien for øyeblikket.