Gratis Frakt Vinyl

Hvorfor handle hos Fotoexperten

Til ettertanke

Du tenker kanskje at det er hipp som happ hvor du kjøper en vare fra. Service i ettertid, spesielt dersom du sitter fast og har behov for hjelp har mye å si. Det er nemlig her Fotoexperten skiller seg ut. Nedenfor er det listet opp en del punkter til hva som gjør Fotoexperten unik.

  • Du forholder deg til kun en selger

Dette har flere fordeler. Du slipper å måtte bli satt over til flere personer for så fortelle om ditt problem gang på gang. Du blir kjent personlig med kun en selger og han er den som vil ta seg av problemet ditt eller hjelpe deg ved behov.

  • Ny sending av vare uten å motta den defekte

De fleste butikker krever at en sender tilbake den defekte varen før man kan motta en ny en. Dette fører til mye "dødtid". Har du feks en shoot eller skal ta bilder i en spesiell anledning og trenger utstyret fort så ordnes dette. Da uten at du skal sende varen tilbake først. 

  • Råd om kjøp, tilrettelegging av dine behov.

Vi har den faglige kunnskapen om våre produkter, samt bruksområdet for hvert produkt vi selger.  Du får derfor produkter og råd som er tilrettelagt dine behov. Store aktører er mer ivrig på å selge diverse utstyr med på kjøpet. Vi har den filosofien om at du starter et sted og bygger videre på det. Dine behov er derfor tilrettelagt slik at du får det som er korrekt og samtidig til en korrekt pris.

  • Personlig service

Mange av oss kan oppleve at det blir en overfladisk " kunde-selger" relasjon når man handler varer. I mange tilfeller ønsker kundene å bli bedre kjent pga at man deler samme interesse og har samme nettverk. Dette skaper også en trygghet hos begge parter.  Den personlige servicen preges da ikke av vanskelige vilkår og rammebetingelser som veldig mange butikker har. Du skal bli forstått og hørt når du trenger hjelp. 

  • Utfyllende svar på telefon og mail

Et av vårt viktigste kriterie. Når en sender mail eller ringer og spør om råd iforhold til kjøp så får man ofte korte svar tilbake. Svarene du får fra Fotoexperten skal være helhetlige og utfyllende i den grad at all informasjon er gitt deg. Det brukes god tid på å formidle kunnskapen. Har du null peiling på foto? Da har du kommet til RIKTIG plass. Vi gir deg hjelp, veiledning, hører på ditt behov og gir deg tilrettelgagt svar.

  •  Gode priser og kvalitet på produktene

Veldig mange av våre produkter har gode priser, om så de beste prisene på markedet. Her får du nøyaktig det samme som andre leverandører gir til en mye høyere priser. 

I motsetning til andre bedrifter er vi ikke opptatt av å selge hva som helst. Vi ser blant annet mye "ræl" som selges hos andre.  Dette fordi vi selv har testet mange av produktene som er i fotobransjen, og mange holder ikke mål. Er det noe som ikke holder mål så legger vi det ikke ut, enkelt og greit.Derfor vil noe av vareutvalget være begreset, nettopp for at du som kunde (spesielt nybegynner) skal bli forvirret eller gå deg vill. Du skal få kvalitet og du skal få riktig vare. Har du fått noe som ikke holder mål så tar vi saken på alvor. 

Hjertelig velkommen til en av norges beste fotobutikker.

Morten Buljo,

Navid Hekmat
Grunder av Fotoexperten